WKB Expert

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Of je nu werkzaam bent bij een bouwbedrijf, leverancier, woningcorporatie, ontwikkelaar of architect… Ook jij krijgt met de WKB te maken. Zorg daarom dat je nu alle actuele kennis over de WKB bezit en bereid je alvast intensief voor op bouwen met bouwtoezicht onder de WKB.

Wil je diepgaand je kennis vergroten over alle aspecten die komen kijken bij het optimaal toepassen van de WKB? Dan is de online expert training Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen iets voor jou.
Deze training behandelt inhoudelijk de technische en juridische aspecten van de WKB. Je leert van dé experts binnen de WKB wat de nieuwe wet inhoudt en wat de gevolgen zijn van de WKB voor de diverse disciplines in de bouw.
De training wordt afgesloten met het uitwerken en presenteren van een praktijkopdracht.

Op dinsdag 14 mei 2019 is de Wet Kwaliteitsborging Bouwen aangenomen door de Eerste Kamer. Daarmee is deze wet na een zeer lange aanloopperiode definitief geworden en treedt deze per 1 januari 2022 definitief in werking.
De wet heeft tot doel om de bouwkwaliteit en het bouwtoezicht te verbeteren. De Wet Kwaliteitsborging bouwen vraagt om een andere kijk op het bouwproces. Van het traditionele bouwtoezicht dient er omgeschakeld te worden naar bouwen onder kwaliteitsborging.
Bovendien heeft de WKB tot doel om de positie van de (particuliere) opdrachtgever ten opzichte van de aannemer te verbeteren. Hiermee zouden de faalkosten op termijn flink moeten afnemen.

Wanneer je deze opleiding met goed gevolg afrond, kan je het CETIGO erkende WKB expert certificaat in ontvangst nemen.

Winkelwagen